Festklänningar - En hel del rörande Festklänningar
Festklänningar i Malmö

Det finns totalt 9 företag i Malmö som har festklänningar och andra festkläder där flera av dessa klädbutiker har lång erfarenhet av att välja ut vackra festklänningar. Ofta är det besvärligt att den perfekta festklänningeni Malmö och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan rekommendera en klänningsbutik som är riktigt bra på festklänningar. Man kan också jämföra olika butiker som har balklänningar eller festklänningar på nätet.


Då det finns flera företag i eller nära Malmö som tillhandahåller festklänningar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och vilka av festklänningarna de har hemma. Innan du ringer till en som håller på med festklänningar bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av klänning och färgen på klänningen. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika festklänningsbutikers hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra klädbutik med festklänningar i Malmö är att välja bland alla festklänningarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla butiker med festklänningar i Malmö


Stiliga Högtidskläder

Nobelvägen 38

214 33 Malmö


Pincho Catering

Högamöllegatan 4C

212 19 Malmö


Pink & Purple

Södra Förstadsgatan 47

211 43 Malmö


Proms & Weddings

Amiralsgatan 28

211 55 Malmö


Frack & Smokingspecialisten Gustav Adolf

Föreningsgatan 30

211 52 Malmö


Fler inom Festklänningar i Malmö


Irmas Hus AB

Kalendegatan 13

211 35 Malmö


Södra Högtidskläder

Gustav Adolfs Torg 51

211 39 Malmö


Wedding Store in Sweden Malmö AB

Studentgatan 2

211 38 Malmö


AB Vollmers

Östra Förstadsgatan 10

211 31 Malmö